Om Mad og Måltid

Det vigtigste for os er at skabe livskvalitet gennem god og veltilberedt mad.

I Mad og Måltid sætter vi en ære i at lave mad, som passer til borgernes hverdagspræferencer og behov. Det er vigtigt for os, at:

  • Retterne er velkendte, dufter og smager godt.
  • Maden til ældre borgere er tilberedt, så de kan spise den og få glæde af måltidet.

Vi er stolte af, at:

  • Maden tilberedes fra bunden af gode råvarer med stor fokus på bæredygtighed og økologi.
  • Menuplanerne afspejler den danske sæson for råvarer og danske madtraditioner.

I Mad og Måltid tilberedes maden på traditionel vis, men vi laver mad i store gryder og ovne.
Alle medarbejderne i vores køkkener er professionelle madhåndværkere med passion for mad til den ældre generation.

Mad og Måltid deltager hvert år på ”Sammen husker vi”- dagen i Horsens.

Her er Mad og Måltid repræsenteret med en stand, hvor vi blandt andet viser eksempler på gode mellemmåltider til borgere med lille appetit.